П`ятниця, 26.04.2024, 16:49
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » Архів матеріалів
У Києві відбудеться національна виставка компаній-роботодавців «День кар'єри»

22 березня 2011 у Палаці Спорту (Київ, пл. Спортивна 1), відбудеться щорічна виставка провідних національних та міжнародних компаній-роботодавців День Кар'єри, а також профільна секція МЕДІАКАР'ЄРА (робота в медіа).

«День кар'єри» - виставка національних і міжнародних компаній-роботодавців, орієнтована на молодих фахівців і студентів, зацікавлених у працевлаштуванні, придбанні досвіду роботи і професійному розвитку - проходитиме в Києві 22 березня 2011 року з 10-00 до 17-00. ... Читати далі »

Переглядів: 2914 | Додав: Aloha | Дата: 15.03.2011 | Коментарі (0)

У рейтингу Топ-100 репутації світових вузів, складений британським виданням The Times (Higher Education) не увійшов жоден український університет, пише ZN.UA .

У нього не увійшов також жоден університет країн СНД, крім МДУ імені Ломоносова, що зайняв 33-е місце.

Так, найвищий показник у рейтингу у Гарвардського університету.

Друге місце дісталося Массачусетському технологічному інституту, третє-Університету Кембриджу. Далі в десятці йдуть Університет Каліфорнії в Берклі, Стенфордський університет, Оксфорд, Прінстон, Токійський університет, Єль, Каліфорнійський технологічний інститут.

Укладачі рейтингу також відзначають посилення позицій японських ВНЗ, хоча в загальносвітовому списку вони представлені не так сильно.
За останні сім років, які Times складає рейтинг світових вузів, жоден з українських вищих навчальних закладів не потрапив ні в першу, ні навіть у другу сотню кращих.

Переглядів: 1202 | Додав: Admin | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (0)

Любі жінки, а також студентки!

Світлого для 8-го Березня. Зичим Вам кохання, теплоти близьких сердець, душевного комфорту, родинного добробуту та щирості почуттів.

Бажємо Вам здоров'я, нових професійних досягнень і глибокої поваги колег – чоловіків!

Нехай приязно світить Вам весняне сонце і зігрівають веселі усмішки оточуючих Вас людей!

Адміністрація Сайту
Переглядів: 1115 | Додав: Aloha | Дата: 08.03.2011 | Коментарі (0)

Привіт всім!

Раді повідомити всіх, що на нашому Сайті і Форумі постійно з*являються нові теми, статті, корисні книги, конспекти і багато чого іншого для більшої обізнаності студентства нашої Академії.

Також у нас є:
1. Радіо (слухай останні новинки музики)
2. Ігри (грайся он-лайн на нашому сайті, коли є вільний час)
3. Фотоальбом (поки що мало фото, тому якщо є цікаві фото додавайте)
4. Форум (для активного спілкування студентів як з нашої НАСОА так і з інших ВУЗів)
5. Бібліотека файлів (література (книги, підручники, статті, конспекти, шпори) для навчання)
6. Зворотній зв*язок (для листів про побажання та порад)

Також Ми шукаємо активних Журналістів та Модераторів на Сайт і Форум, якщо Ви бажаєте пишіть Як В Зворотній зв*язок smile

Ми будем раді дати ... Читати далі »

Переглядів: 1750 | Додав: Admin | Дата: 17.02.2011 | Коментарі (1)

Програма “Київський волонтер” передбачає залучення 6000 волонтерів, які попередньо будуть відібрані та пройдуть 100 годинний курс мовно-функціональної підготовки

Наприкінці 2010 року Головне управління з підготовки ЄВРО 2012 разом з Головним управлінням освіти і науки презентувало Концепцію програми «Київський волонтер». Її слухачами були структурні підрозділи міської влади, особовий склад Ради ректорів Київського вузівського центру, учасники студентської ради, а також представники вітчизняних та іноземних громадських організацій.

Програма “Київський волонтер” передбачає залучення 6000 волонтерів, які попередньо будуть відібрані та пройдуть 100 годинний курс мовно-функціональної підготовки. До програми буде включено 5 основних навчальних модулів: “Волонтерство і спорт”, ”Організаційно-технологічна підготовка волонтерів”, “С ... Читати далі »

Переглядів: 1493 | Додав: Aloha | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (0)

Державне підприємство "Харківський приладобудівний завод ім. Т. Г. Шевченка" (ДП ХПЗ ім. Т. Г. Шевченка, Харків) може зайнятися випуском електронних підручників.

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Добкін.

На засіданні регіонального комітету з економічних реформ за участю президента України Віктора Януковича у Харкові він зазначив, що проект називається "Відкритий світ".

За його словами, на розробку в США експериментального зразка пристрою, який планується виробляти, було витрачено $ 60 млн. Добкін повідомив, що вартість одного пристрою разом з програмним забезпеченням і методичним матеріалом становитиме близько 1600 грн, термін окупності - півроку. Він зазначив, що пілотний проект із розробки і дослідного виробництва електронних підручників за підтримки президента та Агент ... Читати далі »

Переглядів: 943 | Додав: Aloha | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)


Погане опалювання НАСОА або Зима 2011

Останнім часом дуже помітне похолодання (лютий місяць 2011 року) і хотілося б звернути увагу Адміністрацію Академії, а особливо пана Ректора (Пилипенка І.І.) до того, що в другому корпусі нашої чудової Академії дуже погане опалювання, температура складає приблизно 10 -12 градусів за Цельсієм (вимірювали в різних аудиторіях, які виходять вікнами на вхід академії), особливо на 1му, 6му поверхах.

Дуже погано навчатись в таких умовах. Потрібно одягатись не те що тепло, а одягатись повністю від капелюха закінчуючи зимовою теплою курткою, відчуття ніби ми не в аудиторії а на вулиці стоїмо і мерзнемо. Накого біса ми повинні терпіти такі умови... ми ж платимо за комфортні умови, а не за такі, коли нам приходять і кажуть "...Може ми проведемо пару на коридорі...?!" як так виход ... Читати далі »

Переглядів: 1003 | Додав: Aloha | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (2)

Вітаємо всіх відвідувачів сайту зі святом Днем Закоханих !!!

Із чудовим днем любові
Щирі сердечні вітання,
Хай буде у житті доволі
І ласки й ніжності й кохання!

Переглядів: 937 | Додав: Aloha | Дата: 14.02.2011 | Коментарі (1)

Феномен корупції у вищих навчальних закладах багато в чому пов'язаний з тим, що вони перетворилися на фабрику з виробництва дипломів

Таку думку висловила експерт Інституту Горшеніна Марина Ткаченко. За її словами, жодна зі сторін не зацікавлена у змісті та якості процесу.

"Низькі зарплати викладачів не сприяють зростанню мотивації, студенти ж (і їхні батьки) корупцію охоче заохочують. Навіщо вчитися, якщо можна заплатити? Ринок з виробництва рефератів, дипломних і курсових робіт і навіть дисертацій як би повідомляє студентові: все купується і продається, напружуватися не треба", - сказала Ткаченко.

Експерт зазначила, що сьогодні на ринку праці цінуються зовсім не знання і компетенції, а якісь інші якості, що до освіти прямого відношення не мають.

"Життєвий успіх залежить не від рівня підготовки, а від абсолютно інших факторів, в ряду яких: наявність зв'язків, статус батькі ... Читати далі »

Переглядів: 900 | Додав: Admin | Дата: 28.01.2011 | Коментарі (0)

Ініціатива влади щодо збільшення плати за навчання у вишах може спричинити студентський спротив

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко зазначив, що напередодні нової сесії Верховної Ради експертами активно обговорюються варіанти найбільш дискусійних законопроектів, які заплановані для розгляду у парламенті.

До одного з таких відноситься законопроект "Про вищу освіту" (р.н. 7486-1), який, за його словами, ініційований Міністерством освіти, хоча внесений групою народних депутатів від парламентської більшості.

Зокрема, серед запропонованих ініціатив, у законопроекті є нововведення стосовно системи платних послуг в галузі вищої освіти.

Віце-спікер нагадав, що в діючому Законі "Про вищу освіту" передбачено, що "розмір плати за весь строк навчання встановлюється у договорі, і не може змінюватися протягом усього строку навчання". Окрім того, "плата за навчання або з ... Читати далі »

Переглядів: 1449 | Додав: Admin | Дата: 28.01.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Цікаво!




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів