П`ятниця, 19.04.2024, 15:29
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2011 » Березень » 23 » Науковці довели, що погана робота гірша за безробіття
07:37
Науковці довели, що погана робота гірша за безробіття


Як відомо, на стан здоров'я, в тім числі й психічного, впливає все - сон, харчування та, ясна річ, робота. Робота забирає значну частину нашого життя, тому до її вибору слід ставитися дуже уважно. А нещодавно експерти з'ясували, що навіть безробітним не варто «хапатися» за першу-ліпшу пропозицію, закриваючи очі на недоліки роботодавця.

Так, фахівці Австралійського національного університету в Канберрі, опираючись на отримані результати проведених раніше експериментів та досліджень, стверджують, що робота з низьким контролем, високими вимогами, труднощами та несправедливою й невідповідною оплатою праці стає причиною погіршення психічного здоров'я навіть більше, ніж серед безробітних. Тому перехід від безробіття до роботи низької якості може згубно впливати на психіку.

В процесі дослідження вчені використали дані, зібрані протягом 7 років серед 7 тис. 155 осіб. Дослідники в першу чергу брали чотири характеристики роботи, тісно пов'язані з проблемами психічного здоров'я: складність та вимоги до роботи, стабільність роботи, компенсації та керування обов'язками - тобто можливість самому вирішувати, як краще виконувати роботу. В результаті виявилося, що ті працівники, які зазнавали надмірного робочого навантаження, зіткнувшись при цьому з нестабільністю трудової зайнятості, недоплатою, неякісним менеджментом та поганою організацією роботи відчували різке погіршення психічного здоров'я, в тім числі посилення симптомів депресії та почуття тривоги.

Джерело: http://www.infomaniya.ru


Система Orphus


Переглядів: 2333 | Додав: Aloha | Теги: погана робота, робота, краще безробіття, Безробіття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 piks  
0
Запросили  на співбесіду?Не радій передчасно! Ґрунтовно підготуйся разом з порадами від газети «Все про
бухгалтерський облік» http://www.vobu.com.ua/ukr/page/how_to_be_interviewed

1 piks  
0
Ти скоро закінчуєш вуз і питання працевлаштування посталоособливо гостро?  Підійди до вирішенняцієї проблеми легко і відповідально одночасно! Зайди на job.vobu.com.ua  (портал працевлаштування газети «Все пробухгалтерський облік») і шукай вакансії серед пропозицій кращих роботодавців України!



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цікаво!







Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів