П`ятниця, 29.03.2024, 09:56
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2011 » Березень » 15
У Києві відбудеться національна виставка компаній-роботодавців «День кар'єри»

22 березня 2011 у Палаці Спорту (Київ, пл. Спортивна 1), відбудеться щорічна виставка провідних національних та міжнародних компаній-роботодавців День Кар'єри, а також профільна секція МЕДІАКАР'ЄРА (робота в медіа).

«День кар'єри» - виставка національних і міжнародних компаній-роботодавців, орієнтована на молодих фахівців і студентів, зацікавлених у працевлаштуванні, придбанні досвіду роботи і професійному розвитку - проходитиме в Києві 22 березня 2011 року з 10-00 до 17-00. ... Читати далі »

Переглядів: 2909 | Додав: Aloha | Дата: 15.03.2011 | Коментарі (0)

Цікаво!




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів