П`ятниця, 29.03.2024, 14:58
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Білл Клінтон відвідає Київ
17:30
Білл Клінтон відвідає Київ


3 жовтня до Києва прилетить екс-президент США Білл Клінтон.

Він виступить на Михайлівській площі з промовою про "чуму XX століття" (обіцяють синхронний переклад), а після на підтримку боротьби з ВІЛ/СНІДом для киян заспівають зірки української естради: Джамала, Ірина Білик, Ані Лорак та інші.

Шоу організовує фонд Олени Пінчук "Антиснід". Подробиці візиту Клінтона у фонді не озвучують, проте, якщо судити з останнього інтерв’ю 42-го президента США, організаторам візиту високого гостя доведеться дуже ретельно поставитися до його харчування.

Клінтон розповів CNN, що сів на найжорстокішу дієту, щоб відновити своє здоров’я після операції на серці. За його словами, він їсть лише рослинну їжу - овочі, фрукти, бобові. І зовсім не їсть м’яса та молочних продуктів.

Останній раз у Києві Білл Клінтон був 10 років тому, а в Україні - у 2007-му (брав участь в ялтинському бізнес-форумі).


Система Orphus


Переглядів: 831 | Додав: Aloha | Теги: 2010, клінтон, антислід, Пінчук, екс-президент сша, віл, Київ, снід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цікаво!







Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів