П`ятниця, 19.04.2024, 18:32
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2014 » Серпень » 2 » Помер ректор Академії Пилипенко Іван Ісакович
20:37
Помер ректор Академії Пилипенко Іван Ісакович




Любі друзі, нажаль ця новина не є радісною для всіх студентів Академії sad

Вчора, 1 cерпня 2014 року у віці 77 років передчасно пішов з життя ректор Національної академії статистики, обліку та аудиту, доктор економічних наук, професор, Заслужений економіст України, академік Академії економічних наук України, почесний Президент Спілки аудиторів України, член Аудиторської палати Пилипенко Іван Ісакович.

Життєвий шлях Івана Ісаковича – зразок людської гідності, працелюбності, доброзичливості, принциповості, відповідальності, добропорядності, вміння толерантно працювати з людьми.

За вагомий особистий внесок у розвиток держави, національної освіти, виховання молоді Івана Ісаковича Пилипенка відзначено двома орденами Трудового Червоного прапора; орденом Жовтневої Революції; орденом «За заслуги» ІІІ ступеню; чотирма медалями; Подякою прем’єр-міністра України; нагрудним знаком “Знак пошани” – Київського міського голови; нагрудним знаком «Почесний працівник статистики України»; нагрудним знаком «За високий професіоналізм»; за сумлінну працю срібною Георгіївською медаллю «Честь.Слава.Труд» Міжнародного Академічного Рейтингу популярності та якості “Золота Фортуна”.

Іван Ісакович був не просто висококваліфікованим і прекрасним керівником, а й доброю, порядною і чуйною людиною.

З ним ми втратили видатну особистість, людину, яка протягом всього свого життя наполегливо і послідовно працювала над розбудовою економіки країни. Він стояв у витоків створення, розвитку та процвітання провідного економічного вищого навчального закладу України – Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Національна академія статистики, обліку та аудиту втратила високопрофесійного і мудрого керівника та господаря, справжнього оптиміста. Вимогливий до себе та підлеглих, Іван Ісакович завжди користувався заслуженим авторитетом та повагою серед колег, науковців, студентів.

Смерть невблаганна, вона забрала від нас не просто прекрасну людину, гарного сім’янина, чудового, люблячого батька та дідуся, але й справжнього українця та патріота своєї держави.

Важко знайти слова, які могли б зменшити біль рідних, друзів, колег – всіх, хто втратив близьку і дорогу людину... Не стало Пилипенка Івана Ісаковича, але світла пам’ять про нього навічно залишиться в наших серцях...

Світла і вічна пам’ять...

Система Orphus


Переглядів: 4911 | Додав: Admin | Теги: ректор академії, смерть, пилипенко, Ректор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цікаво!







Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів