Четвер, 28.03.2024, 18:13
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний розділ » Флейм » МВС може обмежити доступ до соцмережі "ВКонтакте"
МВС може обмежити доступ до соцмережі "ВКонтакте"
-
AdminДата: Вівторок, 31.08.2010, 00:56 | Повідомлення # 1
1-й
Група: Адміни
Повідомлень: 185
Статус: Offline

Міністерство внутрішніх справ України ініціюватиме прийняття нормативної бази, яка дозволить обмежити доступ до сайтів-розповсюджувачів незаконних матеріалів. Про це заявив глава МВС Анатолій Могильов, повідомляє "Ліга".

Так, міністр, відповідаючи на питання про вільний доступ українських дітей до шокуючих відеоматеріалів вбивств, порнографії, у тому числі дитячої, через російську соціальну мережу "ВКонтакте", сказав: "Це дуже складна проблема. Ми вже створили підрозділ із боротьби з кіберзлочинністю. Займаємося цією темою. Але боротися з такими сайтами, як "ВКонтакте", де є порнографія та інші незаконні матеріали, потрібно, приймаючи жорсткі правові рішення".

За словами глави МВС, багато сайтів блокувати проблематично. "Якщо я зараз приймаю рішення і блокую, скажімо, сотні сайтів - про що це говоритиме? Про наступ на свободу слова. Тому потрібно приймати законодавчі акти, які забороняли б діяльність подібних сайтів", - підкреслив Анатолій Могильов.

При цьому міністр підтвердив, що МВС України готує відповідні матеріали. "Зараз ми вивчили досвід наших сусідів із боротьби з подібними явищами, ми рухаємося дуже інтенсивно. Отже скоро ми ініціюватимемо прийняття нормативної бази, яка дозволить обмежити доступ до таких сайтів", - сказав глава МВС.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ


NASAA, НАСУА - Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту
Ґуґл в допомогу!
 
Форум » Загальний розділ » Флейм » МВС може обмежити доступ до соцмережі "ВКонтакте"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів