П`ятниця, 29.03.2024, 12:50
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Навчальні матеріали (все, що не ввійшло в Бібліотеку файлів) » Дошка оголошень » Помогаем студентам в написании работ (курсовые, дипломы, рефераты, статьи научные, контрольные)
Помогаем студентам в написании работ
-
светлана66Дата: Вівторок, 20.09.2011, 11:28 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Offline
Кто при заказе скажет,что узнал о нас с сайта этого, тому скидка 3% гарантируется
Пишем рефераты, курсовые, дипломы, отчеты по практике, контрольные, рецензии для дипломов и др. Качественно, быстро, недорого. Срочные работы от 1-2 дней. Полное сопровождение работы до сдачи бесплатно. Работы пишут профессионалы в своем деле.
Мы также можем написать вам планы для работы. Оплата осуществляется у нас в офисе или на карту в Приват Банк. Аванс 30%
Подробности по телефону 0977539240 или 2357739. Работаем с пн-пт с 10:00 до 18:00. Мы находимся на м. Золотые ворота. ул. Гончара,43в
цены: диплом- от 17 грн\стр, курсовая- 9-10 грн/стр, реферат- 8 грн/стр, контрольные- индивидуально. почта: redDip@yandex.ru
 
Форум » Навчальні матеріали (все, що не ввійшло в Бібліотеку файлів) » Дошка оголошень » Помогаем студентам в написании работ (курсовые, дипломы, рефераты, статьи научные, контрольные)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів