Четвер, 25.04.2024, 06:44
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальний розділ » Зустрічі » У Києві відбудеться національна виставка компаній-роботодавц (22 березня 2011 у Палаці Спорту (Київ, пл. Спортивна 1))
У Києві відбудеться національна виставка компаній-роботодавц
-
AlohaДата: Вівторок, 15.03.2011, 11:30 | Повідомлення # 1
>=150
Група: Модератори
Повідомлень: 186
Статус: Offline
У Києві відбудеться національна виставка компаній-роботодавців «День кар'єри»

22 березня 2011 у Палаці Спорту (Київ, пл. Спортивна 1), відбудеться щорічна виставка провідних національних та міжнародних компаній-роботодавців День Кар'єри, а також профільна секція МЕДІАКАР'ЄРА (робота в медіа).

«День кар'єри» - виставка національних і міжнародних компаній-роботодавців, орієнтована на молодих фахівців і студентів, зацікавлених у працевлаштуванні, придбанні досвіду роботи і професійному розвитку - проходитиме в Києві 22 березня 2011 року з 10-00 до 17-00. $CUT$

З моменту проведення першої виставки в 2007 році, «День кар'єри» став найбільшим заходом для шукачів та важливим інструментом у наборі персоналу для роботодавців.

Захід минулого сезону, яке відбулося 19 жовтня 2010 року, відвідали 10 000 чоловік. Як повідомляє офіційний сайт виставки www.denkariery.com , вакансії та кар'єрні можливості представили понад 40 компаній, серед яких PricewaterhouseCoopers, Unilever, JTI, Ernst & Young, ПУМБ, KPMG, Олімп, life:), PZU, Mars, Procter & Gamble, Auchan, KraftFoods, InBev і інші.

За словами Наталії Кривцова, старшого фахівця з підбору персоналу компанії «Ернст енд Янг», виставка демонструє стабільно високий результат по кількості контактів з кандидатами: «Хотілося б відзначити високий рівень організації та професіоналізм оргкомітету, що дає можливість зосередитися на роботі і не відволікатися на деталі », - сказала Наталія Кривцова.

Антон Лямзін, голова відділу рекрутингу PhoenixCapital: «У 2010 році ми вперше брали участь у виставці День Кар'єри і залишилися задоволені. Порадувала не тільки атмосфера, а і результативність: за 7 годин нам залишили свої резюме 600 кандидатів, з 60-ма з них ми в два наступні дні провели співбесіди ».

Ринок праці істотно пожвавився після тривалого застою, і ми очікуємо підвищений інтерес до заходу не тільки з боку здобувачів, але і з боку компаній-роботодавців, - заявки на участь ми почали отримувати ще в грудні - повідомив директор компанії GRS Україна Максим Немеш.

Очікується, що цього року виставку знову відвідають більше 10 000 чоловік.

У цьому сезоні в рамках виставки також пройде профільна секція МЕДІАКАР'ЄРА, представлена ​​Індустріальним Телевізійним Комітетом , де свої вакансії та можливості працевлаштування запропонують компанії медіа-сфери - телеканали, радіокомпанії, видавничі будинки та інші гравці медіа-ринку.

Спонсори проекту - компанії JTI, Unilever. Партнери проекту - career.ua, Кореспондент.biz, rabota.ua, hh.ua, JOB.ukr.net.

Інформаційна довідка про виставку:
День Кар'єри - це виставка компаній-роботодавців, яка покликана створити найкращі умови для спілкування провідних роботодавців зі студентами і молодими фахівцями в режимі реального часу. Вперше виставка пройшла в 2007 році, і за досить невеликий проміжок часу стала головним рекрутинговим подією сезону. Виставка День Кар'єри отримала визнання не тільки у відвідувачів - студентів та випускників найбільших вищих навчальних закладів з понад 15 міст України, а й у провідних роботодавців - більше 100 українських і міжнародних компаній.

Інформаційна довідка про компанію GRS Україна, організатора виставки:

Компанія GRS Україна - єдиний на українському ринку експерт у сфері формування і розвитку бренду роботодавця, рекрутмент-маркетингу та підбору персоналу на початкові позиції. Заснована в 2006 році, в 2008 компанія об'єднала ряд проектів та ініціатив в області підбору студентів і молодих фахівців, кар'єрного освіти, масового набору, консалтингу в сфері емплойер-брендингу.


За додатковою інформацією звертайтеся:
до менеджера зі зв'язків з громадськістю компанії GRS Ukraine Ірині Копилової:
тел. (0 44 ) 383 0 32 3, e-mail: pr@grs.com.ua

Джерело

 
Форум » Загальний розділ » Зустрічі » У Києві відбудеться національна виставка компаній-роботодавц (22 березня 2011 у Палаці Спорту (Київ, пл. Спортивна 1))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів