Субота, 20.04.2024, 02:02
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Наша Академія » Студентське життя » Студент?? Хто це...
Студент?? Хто це...
-
AdminДата: Неділя, 08.08.2010, 15:15 | Повідомлення # 1
1-й
Група: Адміни
Повідомлень: 185
Статус: Offline
Так хто ж це такий - студент? Чим він відрізняється від інших людей? От що із цього приводу можна прочитати у Великий радянської енциклопедії: Студент (від лат. studens - той, хто наполегливо працює, займається) - учень вищого, у деяких країнах і середнього навчального закладу.

У Древньому Римі та у середньовіччі студентами називали будь-яких людей, зайнятих процесом пізнання. З організацією в XІІ ст. університетів термін "студент" став вживатися для позначення осіб, що в них навчаються (спочатку й тих, що викладають). Після введення вчених звань для викладачів (магістр, професор тощо) це слово стало застосовуватися винятково по відношенню до учнів.

Справжній студент може пишатися своєю ерудицією. Така людина, навіть якщо їй трапляється запитання, на яке вона не знає відповіді, з гідністю зможе вийти із ситуації, що склалася. Студент кмітливий, завжди готовий відстояти свою точку зору, вміє розставити пріоритети.

Представник співтовариства цих молодих людей примудряється на мізерну стипендію жити з розмахом. Він відпочиває, коли всі працюють, і працює, коли всі відпочивають.
biggrin


NASAA, НАСУА - Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту
Ґуґл в допомогу!
 
Форум » Наша Академія » Студентське життя » Студент?? Хто це...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів