П`ятниця, 19.04.2024, 10:09
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2010 » Липень » 10

В нинішньому сезоні в столичні навчальні заклади буде складно не лише поступити, але навіть здати документи. Намагаючись уникнути масової атаки абітурієнтів зі всієї країни і перегородити доступ тим, хто поступає без знань, але з пачкою довідок, що дають право на пільги, університети з першої десятки підвищили мінімальні бали сертифікатів до 150-180 замість прописаних державою 124. В той же час готовим платити за навчання пішли на поступки - ціни на навчання підняли лише окремі інститути, а в деяких абітурієнти навіть можуть розраховувати на знижки.

Викладачі підвищують планку

В поточному році київські вузи завчасно потурбувалися про те, щоб захистити себе від підвищеного натиску абітурієнтів зі всієї країни. "Минулого року найбільш рейтингові навчальні заклади виявилися просто заваленими документами абітурієнтів, внаслідок чого конкурс зріс до 20-30 осіб на місце", - ... Читати далі »

Переглядів: 1761 | Додав: Admin | Дата: 10.07.2010 | Коментарі (0)

Цікаво!




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів