Субота, 27.04.2024, 01:42
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2010 » Грудень » 17
Молодіжні організації вимагають, аби в бюджеті на наступний рік було збільшене фінансування молодіжних проектів. Активісти впевнені, що без додаткових грошей у 2011 році українська молодь жебракуватиме

Верховна Рада у вівторок розглянула проект бюджету на 2011 рік та ухвалила документ вже у першому читанні. Лідери молодіжних організацій України планують зустрітися з депутатами з бюджетного комітету.

Молодь нарікає, що на реалізацію молодіжної політики в державі передбачено лише 0,004% дохідної частини бюджету. Це стільки ж, як було минулого року, незважаючи на те, що дохідна частина бюджету зросла на 5%.

Голова молодіжної організації "Студентська республіка" Павло Вікнянський сказав Deutsche Welle, що без належної фінансової підтримки молодь в Україні деградуватиме або поповнить лави українських трудових мігрантів у Європі. Вікнянський упевнений, що про молодь політики забули, адже ... Читати далі »

Переглядів: 767 | Додав: Admin | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (0)

Цікаво!




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів