Четвер, 28.03.2024, 17:01
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2010 » Грудень » 17 » Українська молодь хоче більше бюджетних коштів на свої потреби
02:53
Українська молодь хоче більше бюджетних коштів на свої потреби


Молодіжні організації вимагають, аби в бюджеті на наступний рік було збільшене фінансування молодіжних проектів. Активісти впевнені, що без додаткових грошей у 2011 році українська молодь жебракуватиме

Верховна Рада у вівторок розглянула проект бюджету на 2011 рік та ухвалила документ вже у першому читанні. Лідери молодіжних організацій України планують зустрітися з депутатами з бюджетного комітету.

Молодь нарікає, що на реалізацію молодіжної політики в державі передбачено лише 0,004% дохідної частини бюджету. Це стільки ж, як було минулого року, незважаючи на те, що дохідна частина бюджету зросла на 5%.

Голова молодіжної організації "Студентська республіка" Павло Вікнянський сказав Deutsche Welle, що без належної фінансової підтримки молодь в Україні деградуватиме або поповнить лави українських трудових мігрантів у Європі. Вікнянський упевнений, що про молодь політики забули, адже молоді люди дедалі частіше ігнорують вибори, бо не є таким дисциплінованим електоратом, як, приміром, пенсіонери.

"Усі зобов’язання перед молоддю коштують сім мільярдів гривень. Це включаючи й молодіжне будівництво, й компенсацію молодим родинам. Тож, це далеко не фантастична сума. Але ніхто й не згадує, що зобов’язання ці треба виконувати", - наголошує голова молодіжної організації "Студентська республіка".

Натомість молодь прагне, аби депутати збільшили принаймні до 15 мільйонів гривень фінансування молодіжних проектів. Поки що молодь хоче спробувати домовитися з політиками про підтримку своїх вимог. Якщо ж держбюджет на наступний рік депутати ухвалять без їхніх зауважень, молодіжні організації обіцяють вийти на масові акції протесту.

За матеріалами: Освіта.ua


Система Orphus


Переглядів: 763 | Додав: Admin | Теги: потреби, кошти, молодь, хоче, бюджет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Цікаво!







Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів