П`ятниця, 29.03.2024, 15:18
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2011 » Лютий » 15

Державне підприємство "Харківський приладобудівний завод ім. Т. Г. Шевченка" (ДП ХПЗ ім. Т. Г. Шевченка, Харків) може зайнятися випуском електронних підручників.

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Добкін.

На засіданні регіонального комітету з економічних реформ за участю президента України Віктора Януковича у Харкові він зазначив, що проект називається "Відкритий світ".

За його словами, на розробку в США експериментального зразка пристрою, який планується виробляти, було витрачено $ 60 млн. Добкін повідомив, що вартість одного пристрою разом з програмним забезпеченням і методичним матеріалом становитиме близько 1600 грн, термін окупності - півроку. Він зазначив, що пілотний проект із розробки і дослідного виробництва електронних підручників за підтримки президента та Агент ... Читати далі »

Переглядів: 938 | Додав: Aloha | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (0)


Погане опалювання НАСОА або Зима 2011

Останнім часом дуже помітне похолодання (лютий місяць 2011 року) і хотілося б звернути увагу Адміністрацію Академії, а особливо пана Ректора (Пилипенка І.І.) до того, що в другому корпусі нашої чудової Академії дуже погане опалювання, температура складає приблизно 10 -12 градусів за Цельсієм (вимірювали в різних аудиторіях, які виходять вікнами на вхід академії), особливо на 1му, 6му поверхах.

Дуже погано навчатись в таких умовах. Потрібно одягатись не те що тепло, а одягатись повністю від капелюха закінчуючи зимовою теплою курткою, відчуття ніби ми не в аудиторії а на вулиці стоїмо і мерзнемо. Накого біса ми повинні терпіти такі умови... ми ж платимо за комфортні умови, а не за такі, коли нам приходять і кажуть "...Може ми проведемо пару на коридорі...?!" як так виход ... Читати далі »

Переглядів: 1000 | Додав: Aloha | Дата: 15.02.2011 | Коментарі (2)

Цікаво!




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів