Четвер, 25.04.2024, 09:50
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » 2011 » Квітень » 02
В столиці пройде найбільша виставка українських та закордонних навчальних закладів

7-9 квітня 2011 року за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводитимуться щорічні міжнародні спеціалізовані виставки "Освіта та кар’єра - 2011" та "Освіта за кордоном"

Виставка "Освіта та кар'єра–2011" допоможе випускникам загальноосвітніх шкіл визначити шляхи здобуття вищої освіти. На цій виставці будуть представлені провідні вищі навчальні заклади України. Виставка зацікавить в першу чергу майбутніх абітурієнтів, а також їх батьків.

Виставка закордонних вищих навчальних закладів "Освіта за кордоном" надасть можливість всім бажаючим отримати об’єктивну інформацію "з перших рук" щодо системи освіти різних країн, навчальних програм, умов вступу, фінансових вимог.

У виставці "Освіта за кордон ... Читати далі »

Переглядів: 2230 | Додав: Aloha | Дата: 02.04.2011 | Коментарі (0)

Працевлаштуватися в Німеччині стане трохи легше.

Влада Німеччини схвалили закон, який полегшить працевлаштування в країні кваліфікованих мігрантів. Зміни торкнуться питань визнання іноземних дипломів та атестатів, з допомогою яких можна підтвердити свою освіту.

На даний час в Німеччині проживає майже 300 тис. іноземців переважно з країн, що не входять в ЄС, які працюють не за фахом саме через те, що їх дипломи не були ... Читати далі »

Переглядів: 3358 | Додав: Aloha | Дата: 02.04.2011 | Коментарі (0)

Цікаво!




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів