Вівторок, 23.04.2024, 23:18
Вітаю Вас Гість | RSS

неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА)
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту









Форма входу
Логін:
Пароль:
Меню сайту
Економічні новини

Головна » Архів матеріалів
20 жовтня 2010 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка буде проведено Ярмарок вакансій «Імпульс - Старт» (Импульс СТАРТ).Організатором є Центр працевлаштування студентів КНУ ім.Т.Шевченка «Імпульс»
Місце проведення (адреса Ярмарку вакансі "Імпульс - Старт"): пр-т Академіка Глушкова 4 Г (корпус радіофізичного факультету)

Компанії учасниці ярмарку вакансій "Імпульс - СТАРТ "(Импульс - СТАРТ) :
Advanced International Translations, Fozzi group, Coca-Cola, Materialise, Kraft Foods, Склоприлад, Microsoft, CMK, JTI, British American Tobacco, Procter & Gamble, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, AM-Soft («Арт-мастер»), Аспект, Phoenix Capital, Terrasoft

Розклад презентацій та майстер класів (третій поверх):

11:00 Початок ярмарку вакансій,
12:15 Презентація компанії «Phoenix Capital»
13:15 Презентація бізнесу «Сільпо» (групи компаній «Fozzy Group»)
14:15 Презентація компанії «Materialise»,
15:15 «Імпульс- ... Читати далі »

Переглядів: 826 | Додав: Admin | Дата: 19.10.2010 | Коментарі (0)

Шановні студенти Національної Академії Статистики, Обліку та Аудиту
В рамках "тижню факультету Фінанси"

13.10.2010
Акція проти паління

14.10.2010
о 13.45
Святковий концерт в ауд. 49

Переглядів: 769 | Додав: Admin | Дата: 13.10.2010 | Коментарі (0)

Соціологи називають покоління сьогоднішніх випускників вузів втраченим. Як пише Кореспондент, ще ніколи перспективи знайти роботу для молодих фахівців не були такими туманними.

Проблема знайти роботу - у недавніх випускників у всьому світі, особливо під час кризи. Стурбовані цією тенденцією експерти Міжнародної організації праці навіть називають молодь, яка недавно встала з університетської лави, не інакше як втраченим поколінням.

Згідно з даними спостережень експертів МОП, у світовому масштабі безробіття серед молоді до кінця цього року перевищить 13%. Це найвищий рівень з 1991 року (близько 90% безробітних молодих людей живуть в країнах, що розвиваються). Рівень безробіття серед молоді в західних країнах теж найвищий за останні 20 років і наближається до 18%.

Загалом, з докризового 2007 року по кінець 2009 число безро ... Читати далі »

Переглядів: 1004 | Додав: Aloha | Дата: 02.10.2010 | Коментарі (0)

3 жовтня до Києва прилетить екс-президент США Білл Клінтон.

Він виступить на Михайлівській площі з промовою про "чуму XX століття" (обіцяють синхронний переклад), а після на підтримку боротьби з ВІЛ/СНІДом для киян заспівають зірки української естради: Джамала, Ірина Білик, Ані Лорак та інші.

Шоу організовує фонд Олени Пінчук "Антиснід". Подробиці візиту Клінтона у фонді не озвучують, проте, якщо судити з останнього інтерв’ю 42-го президента США, організаторам візиту високого гостя доведеться дуже ретельно поставитися до його харчування.

Клінтон розповів CNN, що сів на найжорстокішу дієту, щоб відновити своє здоров’я після операції на серці. За його словами, він їсть лише рослинну їжу - овочі, фрукти, бобові. І зовсім не їсть м’яса та молочних продуктів.

Останній раз у Києві Білл Клінтон був 10 років тому, а в Україні - у 2007-му (брав участь ... Читати далі »

Переглядів: 834 | Додав: Aloha | Дата: 01.10.2010 | Коментарі (0)

  Українські науковці вважають, що метою проекту закону "Про мови в Україні" є бажання зробити застосування державної української мови необов'язковим

Ухвалення зареєстрованого в парламенті закону про мови зніме мотивацію до вивчення української мови і посилить мовний розподіл в суспільстві.
  Про це говориться в заяві президії Академії наук вищої школи України.

Автори заяви вважають реальною метою авторів зареєстрованого в парламенті проекту закону "Про мови в Україні" - зробити застосування державної української мови необов'язковим, замість цього створити легальну ситуацію, при якій в усіх сферах громадського життя може неподільно володарювати російська мова.

В Академії наук нагадали, що проектом закону визначається, що "обов'язковість застосування державної мови або сприяння його використанню в тій або іншій сфері громадського життя не повинні тлумачитися як заперечення ... Читати далі »

Переглядів: 765 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки України практично погодило з МЗС України, МЗС і МОН Казахстану угоду про співробітництво в галузі освіти та науки

Про це сказав міністр освіти і науки Дмитро Табачник, повідомляє ІМК.

"Угода передбачає більш тісне співробітництво, можливість готувати громадян Казахстану, як студентів, так і аспірантів, в Україні. Особливо велика зацікавленість казахстанської сторони полягає у підготовці фахівців з авіаційної і ракетно-космічної техніки в найбільших технічних університетах", - додав міністр.

Підготовка угоди про співробітництво в галузі освіти та науки між Україною і Казахстаном приурочена до робочого візиту в Україну Президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва.

Переглядів: 722 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

Міністерство освіти звернулося до керівників вищих навчальних закладів з вимогою виконувати зміни до законодавства стосовно студентського самоврядування, що були прийняті цього року.

Про це йдеться у відповідному листі заступника міністра Євгена Суліми адресованому адміністраціям вищих навчальних закладів.

"Аналіз організації роботи органів студентського самоврядування на місцях виявив, що не скрізь налагоджено спільну роботу керівництва вищих навчальних закладів та органів студентського самоврядування ... Читати далі »

Переглядів: 772 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

Керівники студентських та молодіжних громадських організацій звернулись до В.Януковича з проханням скасувати запровадження додаткових платних послуг для студентів

Про це заявив координатор громадської ініціативи "Студентський захист" Андрій Черних.

Звернення підписали керівники ВМГО "Студентська платформа", ВМГО "Асоціація профспілкових організаторів студентів", ВМГО "Національний студентський союз", ВМГО "Українська студентська спілка", ВМГО "Студентське братство", ВМГО "Студентська республіка", Громадська ініціатива "Студентський захист", ВМГО "Фундація Регіональних ініціатив", ВМГО "Республікансько-християнська молодь" та інші.

"Лідери громадських організацій відзначають, що рішення Уряду суперечить статті 53 Конституції України і буде сприяти посиленню корупції у вищих навчальних закладах України", - підкреслює Андрій Черних.

У зверненні також зазначається, що Конституційний Суд України у Рішенні від 4 березня 2004 року № 5-рп/2004 у справі про доступність і безопла ... Читати далі »

Переглядів: 749 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)



Міністр юстиції Олександр Лавринович повідомив, що Кабінет Міністрів ухвалив проекти змін до законодавства в частині надання вищим навчальним закладам статусу "національний"

За його словами, зміни, що були розроблені Міністерством юстиції, покликані привести Закон України "Про освіту" у відповідність із законодавством та Конституцією України.

Так, Кабінет Міністрів пропонує на розгляд Верховної Ради проект Закону України "Про внесення зміни до статті 15 Закону України "Про освіту".

Також за словами міністра юстиції, чинний Закон "Про освіту" не встановлює чітких критеріїв для надання навчальному закладу статусу національного. Урядовим законопроектом запропоновано привести чинний закон у відповідність до Закону України "Про вищу освіту", яким встановлено, що статус національного може бути надано державному вищому навчальному закладу не нижче четвертого рівня акредит ... Читати далі »

Переглядів: 1178 | Додав: Admin | Дата: 10.09.2010 | Коментарі (0)

Уряд готує постанову, що передбачає надання безвідсоткових кредитів студентам навчальних закладів для оплати контрактного навчання

Про це заявив віце-прем’єр Сергій Тігіпко. Однак експерти оцінюють такий крок доволі неоднозначно.

Чим продиктована урядова "щедрість"? І чи в змозі молодий фахівець повернути ці гроші державі?

Безвідсоткові кредити на навчання студентам зі спеціального урядового фонду обіцяє віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко.

"П’ять років дитина навчається, а потім, коли вона вийде на роботу, 15-20 років повертає ці гроші. Про це зараз іде розмова, ми готуємось до цього", – пояснив Тігіпко.

Не всі зможуть отримати гроші

Вкладання грошей в інтелект - вигідна інвестиція, вважає президент Спілки орендарів і підприємців України Віктор Хмільовський. Однак, на його думку, важливо правильно визначити критерії відбору претендентів н ... Читати далі »

Переглядів: 821 | Додав: Admin | Дата: 08.09.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Цікаво!




Перший неОфіційний сайт студентів НАСОА (ДАСОА) © 2010 - 2024
Національна Академія Статистики, Обліку та Аудиту (Державна Академія Статистики, Обліку та Аудиту)
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт http://nasoa.org.ua обов'язкове!

Перший Неофіційний сайт студентів НАСОА не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, які присилаються та публікуються нашими читачами. Якщо ви є правовласником якого-небудь матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми видалимо їх. Файли для обміну надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!

каталог сайтів